Studievägledningen önskar glad sommar!

Det känns som att det alldeles nyss varit terminsstart, men nu är vårterminen redan slut. Vi hoppas att alla haft en givande termin, och kan se fram emot åtminstone en del ledighet i sommar.
Sommar
Även om terminen officellt är slut så fortsätter arbetet på studievägledningen. Fysikums sommarkurs börjar i veckan, och antagningen inför hösten är i full gång. Därefter börjar förberedelserna för att ta emot både gamla och nya studenter i höst. I år är det extra spännande eftersom kandidatprogrammet har ett helt nytt utseende. Vi hoppas att det nya upplägget ska bidra till både bättre pedagogik och vara mer motiverande.

Så till sist lite praktisk information:

• Från och med 16 juni har vi inga fasta telefon- eller mottagningstider. Det går som vanligt bra att boka tid, och vi svarar på mail hela sommaren. Det kan dock ta lite längre tid än vanligt innan du får svar.
  • Om du har sökt till studier i höst bör du få ett antagningsbesked i början/mitten av juli. Kom ihåg att tacka ja till din plats!
  • Ifall du planerar att göra en omtentamen så börjar tentamensperioden vecka 34. Detaljerat schema finns på hemsidan. Som vanligt behöver du anmäla dig till studentexpeditionen senast en vecka innan.

Glad midsommar!