Dags att söka vårens kurser!

Körsbärsträden blommar
Ansökningsomgången för vårens kurser är öppen och sista anmälningsdag är redan nästa vecka: 15 oktober. Passa på att anmäla dig redan nu!

Alla som vill läsa en kurs i vår ska skicka in en anmälan via det centrala antagningssystemet. Detta gäller även de som är antagna till program, vilket kan tyckas lite märkligt. Anledningen är helt enkelt att vi på så sätt får in alla uppgifter direkt i systemet, vilket sparar en hel del knapptryckningar! Adressen för att skicka in ansökan är densamma för alla: www.antagning.se

Tid är ett ofta diskuterat begrepp, och just denna tid(!) på året blir det extra tydligt även på universitetet. Utanför förvarnar regnet och vinden om kommande höststormar, och temperaturen avlägnsar sig allt mer från den gångna sommaren. Trots detta har ansökningsomgången inför vårterminens kurser just öppnat, och det gäller alltså att tänka på tillvaron efter vintern. Som om inte detta var nog har arbetet med nästa års utbildningskatalog dragit igång, vilket innebär att alla vi som jobbar med utbildningen har tankarna på nästa läsår. Inte undra på att man tycker tiden går fort förbi!

Share this post
  •  
  •  
  •  
  •